2012. augusztus 28., kedd

Come Back


Gondoltam igyekszem több személyes motívummal feldobni az eredeti oldalam, de végül úgy döntöttem külön címen jegyzem fel a Crossfit, és a sport eseményeit. 

Heti három crossfit edzésre járok. Az eredeti oldalon több bejegyzés szólt már e témáról. Pl.:

http://www.nonstoppaleo.blogspot.hu/2012/04/big-girls-dont-cry-crossfit-verseny-es.html 

A szabadságolások után az első hét mikor elkezdhetjük a terv szerinti munkát. A keddi nap általában a guggolás, lábmunka körül forog. Mivel a Front Squat kis testi hibám miatt – konkrétan nem tudok szabályosan nagy súllyal guggolni, mert fél oldalra eltorzul a mozdulat – nem kivitelezhető, így Bulgarian Split Squat (bulgár guggolás) került helyette az edzés tervbe. 5*7 ismétlés van előírva 32 kilóval, mellé pedig Kipping Pull Up amennyi megy.

Első körben 20 ment, aztán egyre kevesebb (20-17-15-14).
Ezen a napon párom is kippingezik, így alakult ki a családi verseny. Ki tud egyszerre többet???!! Az én csúcsom 26, de az szabi előtti teljesítmény. Mostanra kicsit visszaesett az erő :-(. Hiába ez a nyár már csak ilyen. Épp hogy szinten tartjuk magunk. Párom viszont csúcsot döntött, 2x30 darab sikerült neki. Így egyelőre ő áll nyerésre, de nem csüggedek, jövő héten megpróbálom túlteljesíteni. :-)

Egy csatát elvesztettem de a háborúnak még nincs vége!

Kiegészítő gyakorlatok következtek, GHR, Ring Dip, oldalt emelés és GHD. 4 kör. Teljesen elfáradtam és bizony a bulgár különösen kocsonyává tette a lábaimat. Beleremegnek még most is.

Azért holnap délután is tervezek ám mozogni. Irány a sziget, egy kis csoportos cross training edzés. Ja, és épp sül a paleo muffin, mit oda viszek az edzést túlélöknek jutalmul. Remélem jól sikerül. Recept jön-jön, naná! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése